• IMG_6162

Mainstar tekad desain, riset lan pangembangan, Manufaktur, Led tembok gelembung banyu njero ruangan ruangan lan dodolan, tembok langsir banyu, Panel gelembung grojogan lan produk tampilan acrylic liyane.

We kudu 45,000 kothak kaki saka pabrik, tim produksi wis luwih saka 10 taun bisa pengalaman ing prodhuksi acrylic karo produk cahya Led, proses produksi acrylic banget profesional ...

  • Floor Standing Gelembung Panel Sudhut mlengkung Shape

    Floor Standing Gelembung Panel Sudhut mlengkung Shape

  • MS-BW005 Gelembung Wall Kanggo Home Decor

    MS-BW005 Gelembung Wall Kanggo Home Decor

  • MS-BW007 Gelembung Wall Kamar divider

    MS-BW007 Gelembung Wall Kamar divider

  • MS-BW008 Gelembung Tampilan rak

    MS-BW008 Gelembung Tampilan rak

Works kita

proyèk anyar

Mainstar tekad desain, riset lan pangembangan, Manufaktur, Led tembok gelembung banyu njero ruangan ruangan lan dodolan, tembok langsir banyu, Panel gelembung grojogan lan produk tampilan acrylic liyane.

ndeleng liyane
Tampilan Online Chat!