Hotel

  • Vertikal tembok gelembung project aplikasi hiasan hotel TS-BW003

    bintang lima project Jerman hotel dalan adat, nggunakake gaya Top Star Teknologi TS-BW003, ukuran produk dhuwur 3 meter, ambane 0,5 meter, total 13 unit. Desain unik saka tembok gelembung, owah-owahan LED lampu lan aliran umpluk gabungke kanggo nggawe efek visual ayu, dadi ...
    Waca liyane
  • Babak Tube Gelembung Project Wall Pangaturan Aplikasi Hotel TS-BW004

    AS bintang lima hotel project lobi pangaturan migunakake ndhuwur bintang model teknologi: TS-BW004 gaya, Round Tube gelembung wall, ukuran produk dhuwur 3 meter, ambane 1,2 meter, total 5 Unit, banget atmosfer, dhuwur-mburi. Desain unik saka tembok gelembung, kombinasi LED lampu lan gen ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!