• IMG_6162

Mainstar është e angazhuar për projektimin, kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, LED muret shitjes brendshme dhe te jashtme flluskë uji, mure perde uji, panele ujëvarë flluskë dhe produkteve të tjera akrilik ekranit.

Ne kemi 45.000 këmbët katror të fabrikës, ekipi ynë i prodhimit ka më shumë se 10 vjet përvojat punojnë në prodhimin e akrilik me produktet e ndriçimit LED, procesi i prodhimit akrilik është shumë profesionale ...

 • Kati i Përhershëm Bubble Panel Lakuar Shape

  Kati i Përhershëm Bubble Panel Lakuar Shape

 • MS-BW005 Bubble Wall Për shtëpi dekor

  MS-BW005 Bubble Wall Për shtëpi dekor

 • MS-BW007 Bubble Wall Room Divider

  MS-BW007 Bubble Wall Room Divider

 • MS-BW008 Bubble Display Rack

  MS-BW008 Bubble Display Rack

Punimet tona

projektet e fundit

Mainstar është e angazhuar për projektimin, kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, LED muret shitjes brendshme dhe te jashtme flluskë uji, mure perde uji, panele ujëvarë flluskë dhe produkteve të tjera akrilik ekranit.

shiko më shumë
WhatsApp Online Chat!