hotel

  • mur flluskë vertikale projekti aplikimi dekoratë për hotele TS-BW003

    Gjermane me pesë yje korridor hotel me porosi të projektit, duke përdorur stilin Top Star Technology TS-BW003, madhësia e produktit 3 metra të lartë, gjerësi 0.5 metra, një total prej 13 njësive. Dizajni unik i murit flluskë, ndryshimet e ndriçimit LED dhe rrjedha e flluska kombinohen për të krijuar një efekt të bukur vizuale, duke u bërë ...
    Lexo më shumë
  • Round Tube Bubble Project Wall Përshtatje Aplikimi Për Hotel TS-BW004

    hotel me pesë yje Projekti Lobi customization SHBA përdor modelin Top Teknologjia star: stil TS-BW004, Round Tube mur flluskë, madhësia e produktit 3 metra të lartë, gjerësi 1.2 metra, gjithsej 5 njësi, shumë të atmosferike, fund të lartë. Dizajni unik i murit flluskë, kombinimi i ndriçim LED dhe gen ...
    Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!