• IMG_6162

Mainstar geus komitmen mendesain, panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur, Dipingpin tembok gelembung cai indoor na outdoor jualan, tembok curtain cai, panels gelembung curug jeung produk tampilan acrylic lianna.

Urang kudu 45,000 suku pasagi pabrik, tim produksi urang boga leuwih ti 10 taun damel pangalaman dina ngahasilkeun acrylic kalayan produk cahaya Led, proses produksi acrylic pisan profésional ...

  • Lantai ngadeg gelembung Panel melengkung Wangun

    Lantai ngadeg gelembung Panel melengkung Wangun

  • MS-BW005 gelembung Besar Pikeun Imah decor

    MS-BW005 gelembung Besar Pikeun Imah decor

  • MS-BW007 gelembung Besar Room divider

    MS-BW007 gelembung Besar Room divider

  • MS-BW008 gelembung Témbongkeun rak

    MS-BW008 gelembung Témbongkeun rak

Works kami

proyék panganyarna

Mainstar geus komitmen mendesain, panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur, Dipingpin tembok gelembung cai indoor na outdoor jualan, tembok curtain cai, panels gelembung curug jeung produk tampilan acrylic lianna.

nempo leuwih
WhatsApp Online Chat!