hotel

  • Nangtung témbok gelembung proyék aplikasi hiasan pikeun hotél TS-BW003

    bintang lima proyék Jerman hotél koridor custom, ngagunakeun gaya Top Star Téhnologi TS-BW003, ukuranana produk tinggi 3 meter, rubak 0,5 méter, jumlahna aya 13 unit. Desain unik tina témbok gelembung, parobahan cahaya LED sarta aliran gelembung ngagabungkeun mun nyieun éfék visual geulis, jadi ...
    Maca deui
  • Babak pipah gelembung Project Besar nyieun husus Aplikasi Pikeun Hotel TS-BW004

    AS bintang lima hotél proyék lobi kustomisasi ngagunakeun luhur model béntang téhnologi: TS-BW004 gaya, buleud pipah gelembung témbok, ukuranana produk tinggi 3 meter, rubak 1,2 méter, total 5 unit, pisan atmosfir, luhur-tungtung. Desain unik tina témbok gelembung, mangrupakeun kombinasi antara cahaya LED jeung gen ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!